Uw specialist in elektriciteitswerken & datanetwerken

THEUNIS ELECTRO
0475 / 90 67 63

contacteer ons nu voor een offerte

Theunis Electro in Malle ☎ 0475/906763 Google rating: ✅✅✅✅✅ Voor ✅ renovaties met het oog op ✅ positief keuringsverslag voor ✅ nieuwbouw. Particulier en industrieel
Theunis Electro in Turnhout ☎ 0475/906763 Google rating: ✅✅✅✅✅ Voor ✅ renovaties met het oog op ✅ positief keuringsverslag voor ✅ nieuwbouw. Particulier en industrieel

Elektricien Malle

Ik ben Sven Theunis, elektricien van opleiding met ondertussen bijna 30 jaar ervaring op de teller als elektricien in elektriciteitswerken in Malle en Oostmalle, Westmalle in woningen, handelszaken, kantoren en bedrijfsgebouwen. De laatste jaren heb ik de opdrachten in renovaties sterk zien toenemen. Verzwaren, uitbreiden, moderniseren en keuringsklaar maken van bestaande elektriciteitsinstallaties zijn allemaal zaken waar ik geroutineerd in ben en snel zie welke de meest efficiënte oplossingen zijn.

Uw elektricien voor alle elektriciteits- en bekabelingswerken in Malle

Mijn profiel:

  • Erkend installateur elektriciteit, elektrische verwarming, domotica, netwerken, automatisering.
  • De installaties zijn altijd perfect in orde, conform het lastenboek en uiteraard feilloos gekeurd.
  • Materialenkeuze gebeurt in functie van de kwaliteit en uw voorkeuren.
  • Naast het technische aspect besteed ik veel aandacht aan de afwerking die eigenlijk altijd tot op de millimeter moet zijn;
  • De dienst na verkoop is voor mijn sector zeer belangrijk: voor de eigen installaties en voor professionele klanten sta ik paraat.
  • Mijn nummer is: 0475 – 90 67 63

Contacteer een ervaren en betrouwbaar elektricien voor elke opdracht groot en klein in Malle en omgeving

Onze troeven

Bijna 30 jaar ervaring in elektriciteitswerken

Als ervaren elektricien heb ik ondertussen bijna 30 jaar ervaring in alle elektriciteitswerken, elektrische verwarming, parlofonie, videofonie, verlichting, automatisatie en datanetwerken.

Mijn installaties zijn altijd perfect in orde

Kwalitatief werk leveren, is bijzonder belangrijk voor mij: de installaties zijn steeds perfect in orde en gebeuren conform het lastenboek en worden feilloos gekeurd.

De afwerking is tot op de millimeter

Ik besteed steeds heel veel aandacht aan de afwerking die tot op de millimeter moet zijn. De materialenkeuze gebeurt steeds in functie van de kwaliteit en uw eventuele voorkeuren.

Dienst na verkoop waar je op kan rekenen

In onze sector is de dienst na verkoop bijzonder belangrijk: ik sta steeds paraat voor de eigen installaties & voor klanten. Contacteer mij nu voor meer info of voor een vrijblijvende offerte.

onze expertise

elektriciteit – domotica – automatisering -depannage – datanetwerken

Waarvoor kan u bij mij terecht?

Als ervaren installateur elektriciteit heb ik bijna 30 jaar ervaring in regio Malle in alles van elektriciteitswerken, elektriciteitsplannen, videofonie, parlofonie, implementeren van domotica en centrale sturing, accumulatieverwarming, het organiseren van een elektriciteitskeuring, automatisering in huis, het opsporen en oplossen van defecten en netwerken voorzien of uitbreiden.

HOME

Neem een kijkje op onze home-pagina en leer Theunis elektro en onze expertise en diensten beter kennen. 

ELEKTRICITEITSWERKEN

Ik heb jaren ervaring in alle elektriciteitswerken voor nieuwbouw, verbouwingen en voor keuring

DATANETWERKEN

Ik zorg voor het installeren en onderhoud van uw thuis- of bedrijfsnetwerk

CONTACT

Contacteer ons nu voor meer info omtrent onze diensten of voor een vrijblijvende offerte

Onze realisaties 

Ervaren elektricien

Ik heb ondertussen bijna 30 jaar ervaring in elektriciteitswerken, domotica en depannage in Malle en omstreken. Kortom: wij kennen ons vak.